Hvem er vi?

_Z9A0221_B

Lone Algot Jeppesen

Jeg hedder Lone Algot Jeppesen og er autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og videreuddannet parterapeut.
Mit særlige faglige interessefelt og speciale er at arbejde med par, og jeg har siden 2005 efteruddannet mig og arbejdet som parterapeut.

Når I vælger mig som jeres parterapeut får I:

  • En superkvalificeret, erfaren og grundigt uddannet parterapeut
  • En skarp og empatisk guide til kontakt og kommunikation

Min parterapeutiske faglighed er blandt andet funderet i:

Parterapi

Jeg har tre solide parterapeutiske efteruddannelser – deltager jævnligt i parterapeutiske konferencer og kurser – og underviser psykologer og psykoterapeuter i parterapi.

Mit parterapeutiske fundament består i:

  • Jeg er efteruddannet i emotionsfokuseret parterapi (EFT). Jeg er certificeret EFT-parterapeut http://www.iceeft.com og ligeledes certficeret EFT supervisor, sådan at jeg kan supervisere andre parterapeuter.
    Jeg får løbende parterapeutisk supervision. Jeg er en del af et internationalt netværk med parterapeuter verden over, hvor vi løbende mødes, superviserer og underviser hinanden.
  • Jeg har oprindeligt en 2-årig parterapeutisk efteruddannelse i Relations Fokuseret Terapi (inspireret af Imago Relationsterapi)
  • En 3-årig parterapeutisk efteruddannelse i Encounter centered Couples Therapy (EcCT) ved den internationalt anerkendte psykolog og parterapeut Hedy Schleifer  (www.hedyyumi.com).  Disse terapiformer tager blandt andet udgangspunkt i Imago Relationsterapi, mentalisering og nyere neuropsykologisk viden og danner basis for min måde at gribe parterapi an på (se www.relationsterapi.dk). Det betyder for jer, at i allerede ved første samtale får nogle værktøjer til at gøre noget andet, end det, i plejer at gøre.

Mindfulness

Jeg er uddannet mindfulness instruktør, har deltaget i et 2-årigt undervisningsforløb i meditation og har flere kurser i MBCT – mindfulness baseret kognitiv terapi. På den måde er mindfulness – accepterende åbent nærvær – en grundpille i min tilgang til arbejdet med forandring. Det betyder i parterapien, at vi sammen kan være særligt interesserede i jeres opmærksomhed – på jer selv – på hinanden – på jeres livsverdner, tanker og følelser – og derigennem skærpe opmærksomheden på her og nu og få øje på, hvad der er virkelig vigtigt.

Egenterapi

Integration, sammenhæng og relationel etik er centralt for mig, og derfor arbejder jeg selvfølgelig også personligt med de metoder, jeg bruger i min praksis som parterapeut.

Supervision, kurser og efteruddannelser

Jeg får løbende supervision og deltager i kurser og efteruddannelse.

Tidligere relevante arbejdserfaringer

Jeg har opstartet og i 8 år været leder af Dialog mod Volds (DMV) afdeling i Aarhus. DMV er et behandlingstilbud til par og familier, der lever med fysisk og psykisk vold. Jeg har i mit arbejde i DMV dels været faglig og personalemæssig leder. Udviklet et parbehandlingstilbud. Haft forløb med individuelle, grupper og i særdeleshed parterapi. Dette arbejde har givet en unik mulighed for at arbejde intenst med par, der lever med store udfordringer og konflikter – og arbejdet har i høj grad bestået i at sørge for, at alle parter er sikre – og begynder at vende konflikter til udvikling.

I kan her se en video om, hvordan jeg arbejder:

NOTE! Your cookie settings is blocking the video above
Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video or use the link below.

https://www.youtube.com/embed/zhz8zHA2Nm4?start=8&feature=oembed
53333217_2310647329169611_2466255072737099776_n

Marie Louise Rimestad

Tilknyttet parterapeut – online

Jeg hedder Marie Louise og er psykolog og parterapeut og laver online parterapi ved Lone Algot Jeppesen.

Parterapi har altid haft min særlige interesse, og jeg har i de sidste mange år specialiseret mig i netop det at arbejde med par. Parterapi er en specialistopgave, og det har derfor været særligt vigtigt for mig at uddanne mig solidt inden for dette felt.

Jeg tog Lone Algot Jeppesens 1-årige efteruddannelse i relationsfokuseret parterapi i 2017, og har også efteruddannet mig løbende hos den den internationalt anerkendte psykolog og parterapeut Hedy Schleifer. Jeg holder mig løbende ajour med workshops, seminarer og kurser om par-og familieterapi, og jeg sørger for regelmæssigt at modtage supervision og sparring med andre parterapeuter.

Jeg har fra mit tidligere arbejde stor erfaring med at arbejde med familiebehandling og forældrerådgivning til forældre med børn med særlige vanskeligheder, og denne viden trækker jeg især med ind når jeg arbejder med par, der også er forældre. På dette område har jeg en forskeroverbygning (phD) fra Aarhus Universitet.

Med mig som parterapeut får I en erfaren, specialiseret og empatisk psykolog der kan guide jer ind til kontakten og intimiteten med hinanden.

Parterapi hos Marie Louise koster 1.700 kr. for halvanden time.