Webinar – se live parterapier og lær metoden

Jette Simon og Lone Algot Jeppesen er i gang med at lave en række webinars, hvor du kan lære mere om EFT parterapi derhjemme i sofaen. Måske kender du fornemmelsen af at have set en parterapi, og bagefter have glemt, hvordan det nu lige var, du kunne omformulere i tilknytningssprog? Validere sårbarhed? Pakke perceptionen ud? Integrere cyklusarbejdet for parret? På webinarerne får du chancen for at se parterapien i dit tempo. Spole frem og tilbage, og se det igen. Og igen. Du vil i de forskellige webinars se terapeuten arbejde med forskellige par – og samtidig høre Jette og Lone drøfte og fremhæve forskellige perspektiver og interventioner. Du får også adgang til et efterfølgende online forum, hvor alle har mulighed for at stille spørgsmål og vende overvejelser sammen.

Hos det første par, du kommer til at møde, vil du fx se en modig tilbagetrukket partner åbne sig og tillade at mærke, hvor stor betydning hun har. Og du vil se, hvordan parret bliver hjulpet gennem “tangoen”.

Vi glæder os meget til at åbne døren til det parterapeutiske værksted. Og også til efterfølgende at høre, hvordan det inspirerer dig.

Parterapi – første del – alliance og tango

På dette webinar får du 51 minutters inspiration til dit parterapeutiske arbejde. Du vil høre Jette Simon og Lone Algot Jeppesen introducere parret, se første del af en parterapi med et par midt i 30´erne og høre faglige refleksioner omkring det parterapeutiske arbejde.

Du vil blandt andet se:

  • En introduktion til tangoen.
  • En halv times parterapi, hvor Jette Simon på sin inspirerende måde modellerer EFT modellen.
  • Ideer til at “oversætte i tilknytningssprog.”
  • Konkrete redskaber til arbejdet med her og nu, udvekslinger og fordybelse.
Hvis du køber webinaret inden 17 juni, får du også mulighed for at deltage i en times online Q&A 17 juni kl 16 , hvor du kan stille spørgsmål, få uddybet modellen og reflektere sammen med os over, hvilke dele af modellen, der tydeligst kommer frem i parterapien. Husk at tilmelde dig til til dette online Q&A til kontakt@lonealgotjeppesen.dk
Vi vil også tage imod jeres feedback på webinaret med kyshånd. Den kan du sende til kontakt@lonealgotjeppesen.dk

Du vil modtage en mail med et link til webinaret kort efter betaling.

Vil du have besked fra os, når vi udgiver et nyt webinar?