Webinar – se live parterapier og lær metoden

Jette Simon og Lone Algot Jeppesen er i gang med at lave en række webinars, hvor du kan lære mere om EFT parterapi derhjemme i sofaen. Måske kender du fornemmelsen af at have set en parterapi, og bagefter have glemt, hvordan det nu lige var, du kunne omformulere i tilknytningssprog? Validere sårbarhed? Pakke perceptionen ud? Integrere cyklusarbejdet for parret? På webinarerne får du chancen for at se parterapien i dit tempo. Spole frem og tilbage, og se det igen. Og igen. Du vil i de forskellige webinars se terapeuten arbejde med forskellige par – og samtidig høre Jette og Lone drøfte og fremhæve forskellige perspektiver og interventioner. Du får også adgang til et efterfølgende online forum, hvor alle har mulighed for at stille spørgsmål og vende overvejelser sammen.

Hos det første par, du kommer til at møde, vil du fx se en modig tilbagetrukket partner åbne sig og tillade at mærke, hvor stor betydning hun har. Og du vil se, hvordan parret bliver hjulpet gennem “tangoen”.

Vi glæder os meget til at åbne døren til det parterapeutiske værksted. Og også til efterfølgende at høre, hvordan det inspirerer dig. Du hører fra os, så snart vi har klippet færdig.

Praktisk information

Information kommer så snart vi har klippet færdig….

Vil du have besked fra os, når vi udgiver et nyt webinar?